De Innohome Warmtesensor kan eenvoudig aan bestaande afzuigkappen geklikt worden. Hetzelfde geldt voor montage aan een recirculatie kap.

In beginsel kan de Innohome Warmtesensor met zijn magneten en metalen afdekhouder ”geklikt’’ worden aan afzuigkappen. Voor kunststof kappen wordt er een zelfklevende metaalplaatje bijgeleverd. Op onderstaande voorbeelden laten twee zijaanzichten van een recirculatie kap zien, die aan de wand gemonteerd zijn. De bij ons bekende fabrikanten van recirculatie kappen stellen ons voor dat de onderkant van de recirculatie kap bij elektrische kookplaten minstens 35-60 cm boven het kook gedeelte aangebracht wordt, geadviseerd wordt minstens een hoogte van 50 cm. De Innohome Warmtesensor monteert u in het midden van een van de aangeduide plaatsen met de pijl. Monteer de sensor in het midden van de recirculatie kap maar hou er rekening mee dat er 10 cm afstand wordt gehouden van de lampen. De sensor gaat zich automatisch op deze positie instellen met behulp van ”Frage-Beeps’’, zo als in de gebruiksaanwijzing beschreven.