SOS-mobilesim.eu
SIM-kaart voor M2M-connectiviteit.

Met SOS-mobilesim ontvangt u een SIM-kaart die u voor uw Machine-2-Machine toepassing kunt gebruiken. Dankzij het IoT kunt u allerlei apparaten, systemen en machines met het internet verbinden, wat het mogelijk maakt deze op afstand te monitoren en aan te sturen. Denk hierbij aan CAR-GPS trackers, maar ook aan productiesystemen en logistieke processen. M2M-toepassingen kunnen vaak al
uit met een paar megabyte per maand.

U hebt de beschikking over ons landelijk en in de EU dekkende 2G, 3G, 4G (LTE)
en LTE-M netwerk.

Sos-mobilesim.eu nieuwe tarieven.

Prijs simkaart € 5,75 incl.btw per stuk.

Abonnementskosten:
Met dit abonnement koopt u voor een vastgesteld bedrag  een voorraad met uitsluitend MB’s, 10-15, voor datagebruik, u heeft geen Belminuten en SMS.
Per maand  € 4.55 incl. btw. M2M  alleen data.
Betaalt u vooraf per half jaar  € 27.25 incl btw.
Betaalt u vooraf per jaar  € 51.75 incl. btw en incl. 5% korting.

Daarvoor het hele jaar geen bijkomende data kosten (fair use policy) in de EU.

Deze bundels zijn tijdelijk niet verkrijgbaar.

  • Bellen: € 0,0048 per seconde (geen starttarief)
  • Data/internet: € 0,15 per MB (afrekening per 1kb)
  • SMS: € 0,20 per SMS
  • Startersbundel: Bij aankoop is uw Simkaart eenmalig voorzien van een kleine bundel (€ 1,50) voor Belminuten, SMS en MB’s zodat u alvast de Sim kunt uitproberen.
  • Mix Bundel: Met deze bundel koopt u voor een vastgesteld bedrag (€ 15, € 30 of € 60) bundels met  Belminuten, SMS en MB’s voor gebruik van Data/Internet.
  • Bel Bundel:  Met deze bundel koopt u voor een vastgesteld bedrag (€ 5, € 10 of € 20) een voorraad met uitsluitend Belminuten, u heeft geen MB’s voor Data/internetgebruik en SMS.
  • Data Bundel: Met deze bundel koopt u voor een vastgesteld bedrag (€ 5, € 10 of € 20) een voorraad met uitsluitend MB’s voor Data/internetgebruik, u heeft geen Belminuten en SMS.

­­­­­­

Waarom verschillende bundels?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat klanten bewust de keuze willen maken om geen MB’s voor internet of juist wel MB’s voor gebruik internet maar geen Belminuten te willen hebben. Dit is mogelijk door naast de zogenaamde Mixbundel te kiezen voor de BelBundel of de Databundel.